Video Sluiten

Incentive bureau

Met welk incentive bureau moet ik samenwerken?

Wilt u een incentivereis organiseren? Maar weet u nog niet met welk incentive bureau u in zee moet gaan? Lees dan snel verder en ontdek de belangrijke punten waarop gelet moet worden voor het kiezen van een incentivebureau.
Waar let ik op bij het organiseren van een incentivereis?


  • Kies voor een incentive bureau met veel bestemmingskennis, dat beschikt over een wereldwijd netwerk en samenwerkt met goede lokale agenten in het buitenland. U ket uw gasten en zij de bestemming. Die combinatie levert top resultaat.
  • Werk samen met een incentive bedrijf waar persoonlijke service centraal staat. Een incentive bureau die samen met u meedenkt op strategisch en marketingniveau, om de reisdoelstellingen te behalen en om een onvergetelijke ervaring te bezorgen.
  • Kies voor een incentive bureau waar u een vast aanspreekpunt heeft, en die de gehele organisatie voor uw incentivereis van A tot Z organiseert. Een vast aanspreekpunt stelt u als klant de gehele periode centraal, waar u altijd terecht kunt voor tussentijdse vragen.
  • Zoek een incentive partner die het beste past bij een doelgroep. Heeft u jonge, hippe gasten, dan weet een jonge incentive partner u beter te bedienen.
  • Een vlekkeloos en zorgeloos incentivereis is een droom van iedere klant. Kies dan ook voor een incentive organisatie die aangesloten is bij het CLC Vecta. Met het Vecta Garantiefonds (een specifieke incentive verzekering) wordt er u de zekerheid geboden om gedekt te zijn tegen de financiĆ«le gevolgen van calamiteiten, die de incentivereis kunnen verhinderen.
  • Een incentivereis, volledig afgestemd op uw doelen en wensen? Kies voor een creatief incentive bureau waar maatwerk voorop staat. Zo wordt er een unieke, originele en onvergetelijke incentivereis samengesteld met een blijvende herinneringswaarde en motiverend karakter.
Kies voor Global Event Management

Global Event Management heeft een wereldwijd netwerk, veel bestemmingskennis en goede inkoopkanalen. Zo wordt er van elke incentive reis een onvergetelijke ervaring gemaakt, tevens volledig afgestemd op uw doelen en wensen. Maatwerk staat namelijk bij Global Event Management voorop. Tevens is een zorgeloze uitvoering van de incentivereis van groot belang. Global Event Management is aangesloten bij het CLC Vecta.

We believe that travel makes you moving. We bring you on the move!

Your incentive and meeting partner

Global Event Management is specialist in organising meetings, incentives, teambuilding- and leadershiptrips. With our high level of service, dedicated projectleaders and years of experience, we will create the perfect trip together with you, all tailor made to your needs & wishes.

Bekijk ook:

Adresgegevens

Postadres:
Tjerk Hiddesstraat 2F4
2041 JL Zandvoort

Bezoekadres:
Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem

Mail ons info@globaleventmanagement.nl
Bel ons +31 (0)20 774 35 43
Volg ons Global Event Management op Facebook Global Event Management op Twitter Global Event Management op LinkedIn Global Event Management op YouTube Global Event Management op Vimeo