Video Sluiten

Incentive Reis

Incentive Reis

Wilt u uw klanten, zakenrelaties of medewerkers verrassen met een onvergetelijke en motiverende ervaring? Organiseer dan nu een incentive reis.
Incentivereizen

Voor veel bedrijven is het van groot belang om relaties mat klanten en medewerkers te onderhouden en te versterken. De beste relatie- en marketingtool is dan ook het inzetten van een incentive reis. Maar hoe wordt een incentive reis georganiseerd?
Organisatie van een incentive reis

Uw beste dealers worden op spraakmakende wijze beloond, met een spectaculair programma waarbij uw product centraal staat. Uw vertegenwoordigers leren zo u en uw product van binnen en buiten kennen. Zo is uw dealerreis een goede investering die zich zeker zal gaan terugverdienen.


 • Bij een nieuwe aanvraag wordt er eerst achterhaald wat het doel van de incentive reis is, de data, hoeveel personen er mee gaan en wat het gewenste budget is.
 • Vervolgens wordt er gebrainstormd. Waar gaat de incentive reis heen? Wat zijn mogelijkheden die aanspreken? Het programma is namelijk zeer belangrijk: het moet een ‘Once in a Lifetime Experience’ zijn.
 • Na de brainstorming wordt er een creatief voorstel, inclusief kostenoverzicht, op maat gemaakt. In het voorstel staan de vluchten, hotels, restaurants en activiteiten weergegeven.
 • Stap vier is het presenteren van het voorstel aan de klant. Er word gedurende de presentatie bepaald wat de voorkeuren zijn qua hotels, vluchten en activiteiten.
 • Bij stap 5 wordt er een contract opgesteld met betalings- en annuleringsvoorwaarden.
 • Afhankelijk van de groepsgrootte, wordt er gekeken of er een inspectiereis georganiseerd wordt, waarbij er een bezoek gebracht worden aan de hotels, restaurants en indien nodig, de locaties van de activiteiten.
 • Vervolgens wordt er na terugkomst van de inspectiereis bepaald welk hotel en welke restaurants en activiteiten definitief vastgelegd moeten worden.
 • Stap acht is de operationele invulling van de incentivereis. Met intensief contact met de contactpersoon van de organisatie, wordt er een draaiboek ontwikkelt. Een continue proces, waarin tot in detail beschreven staan wat er nog dient te gebeuren
 • We gaan richting de bestemming! Indien gewenst gaat uw contactpersoon mee om de gehele reis te begeleiden. Samen met een lokale agent wordt er voor gezorgd dat de deelnemers een onvergetelijke tijd hebben.
 • Na afloop van de incentivereis vindt er een evaluatie plaats. Gedurende een evaluatiegesprek wordt de incentivereis besproken en beoordeeld.
Waar moet ik op letten bij een incentive reis?

 • Kijk naar de leeftijdsopbouw en ontdek de interesses van uw gasten. Zijn het allemaal sportievelingen of liggen de interesses meer op culinair gebied?
 • Wat is het doel? Wilt u het wij-gevoel binnen het team bevorderen of ligt de focus meer op het belonen van uw gasten?
 • Kijk ook goed naar het budget voor een incentive. Op basis van uw budget kunnen wij namelijk een zo goed mogelijk en passend voorstel aan u presenteren.
Welke bestemming is geschikt voor een incentive reis?

Shirley Janssen heeft een zeer ruime bestemmingskennis en denkt graag samen met u mee over de bestemming. Van dichtbij huis tot aan de andere kant van de wereld, het kan allemaal! Wat denkt u van het volgende?:


 • New York. Een van wereld meest bruisende steden en de broedplaats van muziek
 • Dubai. Luxe ten top, en de plek op aarde waar u uw gasten volledig in de watten legt
 • Sicilië. Een prachtig eiland met een heerlijk klimaat en eten waar uw gasten echt iets speciaals ervaren.
 • Istanbul. Laat uw gasten een bezoek brengen aan 2 verschillende continenten in één prachtige stad.


Neem contact met ons op of neem een kijkje op onze website www.globaleventmanagement.nl en laat u inspireren

We believe that travel makes you moving. We bring you on the move!

Your incentive and meeting partner

Global Event Management is specialist in organising meetings, incentives, teambuilding- and leadershiptrips. With our high level of service, dedicated projectleaders and years of experience, we will create the perfect trip together with you, all tailor made to your needs & wishes.

Bekijk ook:

Adresgegevens

Postadres:
Tjerk Hiddesstraat 2F4
2041 JL Zandvoort

Bezoekadres:
Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem

Mail ons info@globaleventmanagement.nl
Bel ons +31 (0)20 774 35 43
Volg ons Global Event Management op Facebook Global Event Management op Twitter Global Event Management op LinkedIn Global Event Management op YouTube Global Event Management op Vimeo