Video Sluiten

Personeelsreis

Organiseer een personeelsreis naar het buitenland

Wilt u uw blijk van waardering eens op een bijzondere wijze laten zien aan uw personeel? Of heeft u een jubileumjaar? Organiseer dan een personeelsreis naar het buitenland.
Personeelsreis

Heeft u het afgelopen jaar een zakelijke doelstelling behaald? Of wilt u uw medewerkers bedanken voor hun dagelijkse inzet? Dan is een personeelsreis dé manier om uw medewerkers te belonen, te waarderen en te motiveren.
Beloon, motiveer en stimuleer uw medewerkers

Natuurlijk zijn er genoeg andere redenen om te kiezen voor een personeelsreis. Misschien wilt u de loyaliteit van uw team vergroten, het zoveel jaar bestaan van uw organisatie vieren of uw medewerkers bedanken voor hun inzet. Uw personeel bepaalt namelijk ook deels het succes van uw onderneming, door hun dagelijkse inzet en betrokkenheid.


Met een personeelsreis spreekt u dan ook niet alleen uw waardering naar hen uit, ook wordt de onderlinge sfeer en samenwerking versterkt. Hierdoor is een personeelsreis een geschikt moment om een jubileum of het succes te vieren en heeft het tegelijkertijd een teamversterkende factor.
Ideeën voor personeelsreizen

Er zijn vele manieren te bedenken voor unieke, originele en motiverende personeelsreizen naar een toplocatie in het buitenland. U geeft uw medewerkers in ieder geval een bijzondere en onvergetelijke herinnering! Wat denkt u van het volgende?


"Op slechts 5 uur vliegen, komt u samen met uw team aan in een totaal andere wereld. Welkom in Jordanië. Dit is onze favoriete incentive bestemming, en dé plek op aarde waar u uw personeel volledig in de watten kunt leggen. Wat denkt u ervan om tijdens een welkomstcocktail bij zonsondergang uw team te belonen voor hun inzet de afgelopen tijd. Laat uw medewerkers heerlijk relaxen op een yacht op de Rode Zee en hen de onderwaterwereld ontdekken. Een overnachting onder de fonkelende sterren maakt hierbij het hele plaatje compleet."
Global Event Management regelt het voor u

Bij Global Event Management worden personeelsreizen naar het buitenland geheel voor u op maat gemaakt. Alle zorg wordt uit uw handen genomen. De vlucht, het verblijf, de activiteiten, de transfers, de lunches en diners en meer worden allemaal voor u en uw genodigden geregeld. Zo heeft u de tijd om u te focussen op de vergadering zelf.


Neem contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over! Neem ook eens een kijkje op onze website, www.globaleventmanagement.nl en laat u inspireren

We believe that travel makes you moving. We bring you on the move!

Your incentive and meeting partner

Global Event Management is specialist in organising meetings, incentives, teambuilding- and leadershiptrips. With our high level of service, dedicated projectleaders and years of experience, we will create the perfect trip together with you, all tailor made to your needs & wishes.

Bekijk ook:

Adresgegevens

Postadres:
Tjerk Hiddesstraat 2F4
2041 JL Zandvoort

Bezoekadres:
Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem

Mail ons info@globaleventmanagement.nl
Bel ons +31 (0)20 774 35 43
Volg ons Global Event Management op Facebook Global Event Management op Twitter Global Event Management op LinkedIn Global Event Management op YouTube Global Event Management op Vimeo