Video Sluiten

Incentives

Incentives

De letterlijke betekenis van incentive is prikkeling, motivatie. Bedrijven organiseren incentive reizen om hun medewerkers, dealers, klanten of zakenrelaties te belonen, te motiveren en te activeren. Voor bedrijven is het namelijk van groot belang om deze relaties te onderhouden en te versterken. Er is geen betere relatie- en marketingtool dan het inzetten van incentives door de motiverende uitwerking en de blijvende herinneringswaarde. Ook incentives met een zakelijk karakter zijn de toekomst. Deze zijn namelijk fiscaal gezien zeer interessant en hét instrument voor het verhogen van uw rendement.
Incentivereizen

Maar waar let je op bij het organiseren van een incentive reis? Natuurlijk is de bereikbaarheid en de bestemming zelf een belangrijke factor, maar uiteindelijk draait het allemaal om het programma. Activiteiten die een wow-effect creëren en een onvergetelijke en unieke ervaring bieden. Een incentive reis is een ’Once in a Lifetime Experience’ waar de onderdelen aan moeten voldoen. Voor een effectief en onvergetelijk programma is het wel belangrijk om aandacht te besteden aan bepaalde factoren. Gaat het om een incentive met alleen fun elementen of zit er ook een zakelijk karakter aan verbonden? Ook de interesses en leeftijdsopbouw van uw gasten zijn bepalend voor het programma . Tevens zijn de doel van de incentive een belangrijk aspect en om een passend voorstel te ontwikkelen is het budget van belang.


Zo wordt er uiteindelijk een incentive reis ontwikkeld, waarbij de binding, motivatie, loyaliteit en de bedrijfsresultaten verbeterd worden.
Welke bestemming moet ik kiezen voor een incentive reis?

Van dichtbij huis tot aan de andere kant van de wereld, er zijn vele bestemmingen mogelijk voor een incentive reis. Laat u eens inspireren door het volgende:


  • IJsland is eindeloos, onbeschrijfelijk en niet te filmen. In vulkanisch IJsland zijn de vergezichten adembenemend! Slapen in tenten op de gletsjers, met superjeeps over het ruige lavalandschap, relaxen in de Blue Lagoon en last but not least: het adembenemend kleurpallet het Noorderlicht.
  • What happens in Ibiza, stays in Ibiza. Hier vind je the best of both worlds op 1 prachtig en inspirerend eiland. Schitterende baaitjes, authentieke dorpjes, extravagante nachtclubs en heerlijke strandtentjes. In Ibiza legt u uw gasten volledig in de watten!
  • Marrakech, dé bestemming voor een sprookjesachtige incentive reis met mystieke moskeeën en paleizen, weelderige palmentuinen en mysterieuze souks. Rijd met een quad of op een kameel door de woestijn, tokkel in het Atlasgebergte en beloon uw personeel met een diner in een oud fort.
Global Event Management regelt het voor u

Global Event Management helpt u graag met het organiseren van incentives en neemt alle zorgen uit handen. De bestemming, activiteiten, vluchten, hotels, transfers, acteurs, coaches, sprekers, meetingrooms, reisbescheidenen en nog veel meer worden allemaal geregeld door Global Event Management.


Wij denken graag met u mee op strategisch- en marketingniveau, om uw gasten een ervaring te bezorgen die ze nooit zullen vergeten.


Neem contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over! Neem ook eens een kijkje op onze website, www.globaleventmanagement.nl en laat u inspireren

We believe that travel makes you moving. We bring you on the move!

Your incentive and meeting partner

Global Event Management is specialist in organising meetings, incentives, teambuilding- and leadershiptrips. With our high level of service, dedicated projectleaders and years of experience, we will create the perfect trip together with you, all tailor made to your needs & wishes.

Bekijk ook:

Adresgegevens

Postadres:
Tjerk Hiddesstraat 2F4
2041 JL Zandvoort

Bezoekadres:
Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem

Mail ons info@globaleventmanagement.nl
Bel ons +31 (0)20 774 35 43
Volg ons Global Event Management op Facebook Global Event Management op Twitter Global Event Management op LinkedIn Global Event Management op YouTube Global Event Management op Vimeo