Video Sluiten

Relatiereis

Organiseer een relatiereis naar het buitenland

Al jarenlang contact met een leverancier, dealer, sponsor of klant en werkt u intensief met hun samen? Dan is het tijd om uw blijk van waardering op een bijzondere manier aan hen te laten zien! Hoe? Organiseer een relatiereis naar een toplocatie in het buitenland.
Relatiereis

Uw zakenrelaties zijn enorm belangrijk voor uw bedrijf. Er is niets zo belangrijk als ze te blijven stimuleren en prikkelen. Incentivereizen zijn de marketing- en relatie tool hiervoor vanwege haar motiverend karakter en blijvende herinneringswaarde. Een relatiereis verstevigt het contact met uw relaties en het creëert een zeer sterke binding.


Er zijn talloze manieren te bedenken om uw blijk van waardering aan uw relaties te laten zien en om hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Laat u eens inspireren door het volgende


  • Wat denkt u van Istanbul, the city where the east meets the west? Laat hen de spieren ontspannen tijdens een Hammam Experience, relaxen tijdens een privécruise op de Bosporus en geniet van een oosterse avond met buikdanseressen.
  • Leg uw relaties volledig in de watten op het inspirerende eiland Ibiza. Netwerk met elkaar tijdens een cruise op een catamaran, lounge bij een van de beste strandtentjes en ga op stap in de extravagante nachtclubs.


Relatiereizen op prachtige locaties waar uw relaties nog lang over na zullen praten en die ze niet snel zullen vergeten.
Global Event Management regelt het voor u

Bij Global Event Management worden relatiereizen geheel voor u op maat gemaakt. Alle zorgen worden uit handen genomen. De vlucht, het verblijf, de activiteiten, de transfers, de lunches en diners en meer worden allemaal voor u en uw genodigden geregeld. Zo heeft u de tijd om de focus te leggen op uw relaties.


Laat uw blijk van waardering aan uw relaties zien en kies voor een relatiereis naar het buitenland. Graag denken wij met u mee over de perfecte relatiereis naar het buitenland.


Neem contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over! Neem ook eens een kijkje op onze website, www.globaleventmanagement.nl en laat u inspireren

We believe that travel makes you moving. We bring you on the move!

Your incentive and meeting partner

Global Event Management is specialist in organising meetings, incentives, teambuilding- and leadershiptrips. With our high level of service, dedicated projectleaders and years of experience, we will create the perfect trip together with you, all tailor made to your needs & wishes.

Bekijk ook:

Adresgegevens

Postadres:
Tjerk Hiddesstraat 2F4
2041 JL Zandvoort

Bezoekadres:
Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem

Mail ons info@globaleventmanagement.nl
Bel ons +31 (0)20 774 35 43
Volg ons Global Event Management op Facebook Global Event Management op Twitter Global Event Management op LinkedIn Global Event Management op YouTube Global Event Management op Vimeo