Video Sluiten

Over Global Event Management

Ons DNA... Een match?

Global Event Management is opgericht door Shirley Janssen, specialist op het gebied van incentive reizen met ruime expertise in zowel de reis,- ticket als mediabranche en met productionele en economische achtergrond.

Met haar creativiteit en enthousiasme, een wereldwijd netwerk, veel bestemmingskennis en goede inkoopkanalen weet Global Event Management van elke incentive reis een onvergetelijke ervaring te maken. Het programma wordt afgestemd op uw wensen, met activiteiten die een wow-effect creëren. Global Event Management bezorgt u een uitzonderlijke ervaring en denkt mee op strategisch en marketingniveau om de juiste reisdoelstellingen te behalen.
Dit is waar we voor staan

  • Onvergetelijke en unieke ervaringen: once in a lifetime experiences
  • Passie en enthousiasme
  • Innovatief, authentiek, onderscheidend en nieuwsgierig
  • Persoonlijk contact
  • Adviserend en betrouwbaar
  • Servicegericht en flexibel
  • Experience is everything, imagination can take you anywhere!
Visie en missie

Voor bedrijven is het van groot belang om relaties met klanten en medewerkers te onderhouden en te versterken. Er is geen betere relatie- en marketingtool dan het inzetten van incentives door de motiverende uitwerking en de blijvende herinneringswaarde.

Onze visie is om samen met onze opdrachtgevers te kijken naar het doel van de reis en deze te verwezenlijken. We zijn naast uitvoerder ook graag een partner op strategisch- en marketingniveau. Wij willen de gasten een ervaring bezorgen die ze nooit zullen vergeten en die ze als particulier niet kunnen boeken. Door ons enthousiasme en de passie voor dit vak blijven we altijd opzoek naar unieke programma’s over de hele wereld!

Unieke, motiverende incentives met een blijvende herinneringswaarde is de missie en belofte van Global Event Management. Dankzij de jarenlange ervaring en een wereldwijd netwerk zorgt het team van Global Event Management voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten, een fijne samenwerking en een vlekkeloze uitvoering.
Global Event Management is de incentive specialist

Global Event Management organiseert voor u een dealerreis, loyaliteitscampagne, handelsmissie, productpresentatie, jubileumreis, personeelsreis, sponsorreis, teambuilding, beloningsreis, motivatiereis, meeting, bedrijfsuitje, groepsreis, bezoek event, relatiereis, dealerreis, incentivereis, zakenreis of fabrieksbezoek.


Global Event Management neemt alle zorgen uit handen en regelt de vluchten, het hotel, transfers, gidsen, lunches en diners, entertainment, meetingrooms, galadiners, acteurs, coaches, sprekers, technische apparatuur, activiteiten, vuurwerk, kaartjes voor events, een eigen charter en nog veel meer...
CLC Vecta: De incentive verzekering

CLC Vecta Bij vlekkeloos hoort zorgeloos. Daarom heeft Global Event Management zich aangesloten bij het CLC Vecta en kan u hierdoor als service een specifieke incentive verzekering aanbieden. U kunt zelf kiezen of u deze wilt afsluiten.

CLC-VECTA Centrum voor Live Communication is de branchevereniging voor iedereen die professioneel betrokken is bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen, entertainment en incentives.

De organisatie van beurzen, congressen en incentives kent risico's. Want wat gebeurt er wanneer de locatie door noodweer opeens onbereikbaar wordt? Met het VECTA Garantiefonds kunnen wij u de zekerheid bieden gedekt te zijn tegen de financiële gevolgen van calamiteiten die een evenement kunnen (ver)hinderen.

De incentiveverzekering dekt bijvoorbeeld wanneer u een reis moet annuleren vanwege het overlijden van een directielid of medewerker, een nationale ramp of rouw, de Mexicaanse griep (epidemieën) of extreme weersomstandigheden

Download meer informatie over de incentive verzekering [PDF]

We believe that travel makes you moving. We bring you on the move!

Your incentive and meeting partner

Global Event Management is specialist in organising meetings, incentives, teambuilding- and leadershiptrips. With our high level of service, dedicated projectleaders and years of experience, we will create the perfect trip together with you, all tailor made to your needs & wishes.

Bekijk ook:

Adresgegevens

Postadres:
Tjerk Hiddesstraat 2F4
2041 JL Zandvoort

Bezoekadres:
Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem

Mail ons info@globaleventmanagement.nl
Bel ons +31 (0)20 774 35 43
Volg ons Global Event Management op Facebook Global Event Management op Twitter Global Event Management op LinkedIn Global Event Management op YouTube Global Event Management op Vimeo