Video Sluiten

Wat anderen zeggen van Global Event Management

Onze referenties

Groetjes

"Het was fantastisch!! Iedereen heeft weer onwijs genoten en de samenwerking was weer uitstekend! Op naar volgend jaar, met hopelijk nog een extra nachtje!"

Een beloningsreis naar Madrid. Doel: De medewerkers belonen voor alle inzet van het afgelopen jaar.

"Mallorca was echt super geslaagd, ben echt super trots op iedereen. Ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking, wat een teamwork! Iedereen vond het dit jaar de beste seminar ooit! Die je mag je in je boeken zetten."

5 dagen meetings en teambuilding in Mallorca.

"Na een heerlijke week Toscane weer op kantoor. Ontzettend bedankt voor de verwijzing naar Novanta90, wat een fantastisch mooie locatie en wat een geweldig concept. Het team, het eten, de wijnen, de omgeving; in het kort een geweldige belevenis!"

Meeting in Toscane in Borgo Di Gello. Doel: Brainstormen in een hutje op de hei, maar dan in het buitenland.

"All our three VIPS have already sent me a first feedback regarding our incentive in Amsterdam, and all three of them were extremely happy with the services delivered. Meanwhile many, many thanks also from my side. I rarely had an event, where the planning was so much fun on the one hand and so professionally and in love with details on the other hand!"

Onze eerste incoming reis in Amsterdam met Vodafone Duitsland. Doel: de beste dealers belonen.

"Nogmaals bedankt voor de super fijne samenwerking! Deze incentive reis naar Istanbul was super geslaagd en dat is meer dan mede te bedanken aan de fijne samenwerking met jullie. Vooral het scheren bij de Turkse kapper en het badhuis waren geweldige creatieve toevoegingen."

De beste dealers werden beloond met een dealerreis naar de stad waar Europa en Azië samensmelten: Istanbul.

"Een event om nooit te vergeten. Marrakech heeft al onze verwachtingen overtroffen en dat was nooit gelukt zonder jullie als partners. Dank voor alles en tot volgend jaar."

Een dealerreis naar Marrakech. Doel: Dealers van Noord en West Europa stimuleren hun computer hardware te verkopen en ze hiervoor te belonen.

"Zo gaaf dat alles klopte en het thema precies zo uitpakte als ik hoopte. Dank je wel Global Event Management. Er is zelfs een terugkomdag geïnitieerd door de deelnemers. Niet eerder zn initiatief gehad, dus geeft wel aan hoe extra positief deze groep was!"

De beste dealers werden beloond met een soundbite reis naar New York De reis was geheel aangepast aan dit thema.

"Alleen maar positieve verhalen van iedereen hier. T was weer super! Ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking, de perfecte uitvoering en je toffe ideeën."

Een jaarlijks personeelsuitje maar dit keer met 2 nieuwe directeuren en dus ook een andere insteek.

"Ongelofelijk bedankt Shirley, je hebt het exact naar mijn wens weten te vertalen, een enorme skill"

Privé feestje in Venetië van een zeer gewaardeerde klant.

We kijken met veel plezier terug op een zeer geslaagd en goed georganiseerd seminar. Chapeau voor jou en je team! "Thank you again for this wonderful event."

4 dagen meetings en teambuilding in Valencia Global Event Management verzorgde ook sprekers en coaches.

Dublin the magic, the mystery, the music! Wat een geweldig weekend vol activiteiten, lekker eten, veel gezelligheid en jawel.. zon! De non-stop service van Global Event Management heeft onze verwachtingen overtroffen. Een beleving die we niet snel zullen vergeten! Bedankt voor een heerlijke samenwerking en dat er nog veel van deze reizen mogen volgen!”

Een lang weekend voor het personeel met teambuilding en om ze te belonen voor de goede inzet.

“Voor de 2de keer hebben jullie voor ons een fantastisch weekend georganiseerd. Dit jaar was het Malaga en wat hebben wij weer genoten, door het prachtige weer en de supergave catamaran was iedereen gelijk in de juiste stemming. Even los van het werk gezellig met elkaar onder het genot van leuke activiteiten en heerlijk eten. Het was super, bedankt.”

Een personeelsuitje naar een bestemming waar nog niet veel genodigden geweest zijn en het vakantiegevoel ervaren.

“Het is jullie gelukt om een onvergetelijke reis te organiseren, één om nooit te vergeten, complimenten! We hebben ons echt in een droom gewaand. We hebben nogsteeds tijd nodig om te laten bezinken wat we in deze 5,5 dag meegemaakt hebben. Naast dat we in limo’s, hummers, op sneeuwscooters op de gletsjes, in superjeeps langs de geisers, in een helikopter over de Hudson en op fietsen op de Brooklyn Bridge hebben gezeten heeft het programma al onze verwachtingen overstegen.”

Een beloningsreis naar New York en IJsland Doel: Medewerkers en partners extreem verwennen vanwege het behalen van een target. Het moet de reis van hun leven zijn en die ieders verwachting overtreft.

“Zakelijk gezien: bedankt voor het organiseren van de contactmomenten met de interessante, potentiele partijen. Vooral de lezing van meneer Quadt heeft onze ogen doen openen, we kunnen nog veel verder uitbouwen hier. Daarnaast: Bedankt voor de uitzonderlijke inzet, het meedenken en de gestroomlijnde uitvoering. Jullie mogen je naast een goed incentivebureau ook zeker een strategische partner noemen. Er zal nog lang worden nagepraat over de Tai Chi les van Ping, het exclusieve ontbijt op de Chinese muur, de spontane dans act van de fabrieksmedewerkers, de jacuzzi en de nachtzwemwedstrijd over de Bund. Tot snel.”

Handelsmissie en incentive naar Beijing en Shanghai Doel: Nieuwe potentiele en huidige leveranciers ontmoeten en de werknemers het land beter laten leren kennen.

“Global Event Management has been a great to work with for us. Shirley’s expertise, customer focus and enthusiasm ensured that we had a very good event which was much appreciated by the attendees and helped us to achieve our business objectives. We much enjoyed our cooperation with Shirley and certainly recommend Global Event management as your partner in Events organization.”

Service Category: Event Organization, Year first held: 2012, Top Qualities: Great Results, Personable, Expert.

“Iedereen heeft een geweldige tijd gehad en hier wordt lang over nagepraat! Vooral de curling op de kerstmarkt en het dineren en feesten in club Felix waren super! Maar ook de trabanttour en de kerstmarkten, het hotel, de cocktail in de Reichstag, eigenlijk alles was super! Complimenten van ons allemaal! Chapeau!”

Eindejaarsuitje in Berlijn Doel: Een eindejaaruitje voor de directie met partners met unieke elementen die je niet als particulier kunt boeken, waarbij men in de kerstsfeer komt, verwend en bedankt wordt voor de inzet van afgelopen jaar en een stukje teambuilding.

“Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen, ideeën, goede mood, en fijne gezelschap. Het was een reis die we nooit zullen vergeten; the island of the knights! Daarnaast hebben we onze doelen meer dan behaald: all for one, one for all.”

Meeting in Malta Doel: Actie, geheimhouding, competitie en loyaliteit. Aankomend jaar komt er meer concurrentie en competitie. Het personeel moet extra gefocust zijn en time to market is belangrijker dan ooit. Omdat het bedrijf zich op hightech terrein bevindt, is loyaliteit zeer belangrijk

“Fantastisch, een reis totaal afgestemd op wat wij in gedachten hadden. ‘Nee kennen we niet’ mag met dikke letters op jullie site. Jullie hebben onze relaties volledig in de watten gelegd en onze producten zijn super gepresenteerd. Vooral de voetbalwedstrijd zal ik nooit vergeten.”

Relatierreis naar Lissabon Doel: De relaties verwennen om de klanttevredenheid te bevorderen en de nieuwe producten te presenteren.

“Tallinn is een stad met meer hippe bars en tenten dan je van een ‘nieuwe Europese lidstaat’, zou verwachten. Een perfecte tip wat onze verwachtingen zeker heeft overstegen. Daarnaast was de samenwerking uitstekend, tot volgend jaar!”

Een sprookje in Tallinn Doel: Personeelsreis naar een nieuwe, originele bestemming.

“Wat hebben we genoten, dank voor jullie buitengewone inzet, adviezen, begeleiding en kennis. Restaurant Paixa; wat een tapas, de club: wat een tent, het hotel: fenomenaal, de activiteiten: om nooit te vergeten. Tot snel.”

Sponsorreis naar Algarve Doel: Racen op circuit, diner met coureurs, goed eten, prachtig hotel en top service.

“Nogmaals dank voor de super fijne samenwerking. Iedereen heeft een gigantisch gaaf en onvergetelijke en vooral OVER THE TOP bedrijfsuitje gehad. Het was een droom die uitkwam en dit kan je nooit zelf doen. Alle complimenten voor de organisatie!”

Jubileumreis in Dubai Doel: Op en top verwennen van het personeel voor alle inzet van afgelopen jaren.

We believe that travel makes you moving. We bring you on the move!

Your incentive and meeting partner

Global Event Management is specialist in organising meetings, incentives, teambuilding- and leadershiptrips. With our high level of service, dedicated projectleaders and years of experience, we will create the perfect trip together with you, all tailor made to your needs & wishes.

Bekijk ook:

Adresgegevens

Postadres:
Tjerk Hiddesstraat 2F4
2041 JL Zandvoort

Bezoekadres:
Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem

Mail ons info@globaleventmanagement.nl
Bel ons +31 (0)20 774 35 43
Volg ons Global Event Management op Facebook Global Event Management op Twitter Global Event Management op LinkedIn Global Event Management op YouTube Global Event Management op Vimeo